duminică, 11 septembrie 2011

PUI IN SOS ALB CU VERDEATA

Revin si eu dupa atata timp cu o reteta simpla si rapida.
Este adevarat ca la aceasta reteta am folosit "sosul" la punga, dar am vrut sa il incerc. Este foarte bun si gata in 30 minute.
Ingrediente: un plic Maggi "pui cu sos alb si verdeata la tigaie", un piept de pui de circa 600 gr, smantana, ulei.
Pieptul de pui se taie fasii. Sosul se pregateste conform instructiunilor de pe plic.
Intr-o tigaie se caleste bine puiul pana se inmoaie putin si se rumeneste. Se adauga sosul si se mai fierbe pana carnea este fiarta. Mie mi-a luat mai mult decat scria pe plic. Se amesteca in cand in cand ca sa nu se prinda.

Ca si garnitura noi am avut cartofi la cuptor. Mai puteti manca puiul in sos alb alaturi de orez natur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...