luni, 27 septembrie 2010

PILAF DE OREZ CU CARNE DE PUI

Pentru pilaf avem nevoie de o ceapa, 2 pulpe de pui, o cana de orez, patrunjel, legume ( http://agendaculinara.blogspot.com/2010/09/legume-la-borcan.html ), sare, piper, vegeta, ulei

Ceapa se taie marunt si se prajeste in putin ulei. Se adauga pulpele si se prajesc impreuna cu ceapa aprox.5 minute. Atentie sa nu se prinda.

Se adauga legume peste pulpe. Se mai calesc putin si apoi se acopera cu apa.


Dupa ce pulpele sunt fierte, se adauga orezul spalat in prealabil.
La o masura de orez se adauga 3 masuri de apa.

Se pune patrunjelul tocat marunt, sare, piper si vegeta.
Se mai fierbe aprox.10-12 minute, apoi se pune capacul si se lasa pentru a se umfla orezul.
Astfel bobul nu se sfarma, ci ramane intreg.




Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...