sâmbătă, 4 decembrie 2010

SALATA DE BOEUF

Nu cred ca sunt multe de spus despre aceasta salata.
Orice roman a mancat asa ceva.

Ingrediente: legume si carne de la supa de pui , castraveti murati, cartofi fierti, maioneza, lamaie, sare si piper.
Nu pot sa va dau cantitati exacte pentru ca nu stiu.
Si se face asa: legumele si carnea din supa, castravetii murati si cartofii fierti se taie cat mai marunt. Cred ca am pus 6 castraveti mici(se pune dupa gust) si 3 cartofi.
Separat se face maioneza: 2 galbenuse de ou, o lingurita de sare si doua de mustar. Se pune ulei putin cate putin si se invarte in aceasi directie. Ah, am uitat: si se pune sotul la teaba!
Pentru o aroma mai acrisoara, se stoarce zeama de lamaie in maioneza.
Se amesteca maioneza cu legumele si carnea de pui. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ca sa o mai acresc putin am pus moare de pe castraveti.

Unele bucatarese mai pun si mazare verde in salata.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...