sâmbătă, 16 aprilie 2011

PASTE CU CARTOFI

Daca tineti post, aceasta reteta este ideala. Aroma de ceapa verde si boiaua dau un gust deosebit.
Incercati.
Ingrediente: paste(cam jumatate de punga), cartofi, ceapa verde-vreo 3 fire, boia, sare, piper, ulei.
Cartofii se curata si se taie ca pentru pireu. Se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se zdrobesc putin.
In timp ce fierb cartofii se pun si pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ceapa verde se taie marunt.
Se caleste ceapa in putin ulei pana se inmoaie bine. Se adauga cartofii zdrobiti si o lingurita de boia.
Se amesteca bine, se sareaza si pipereaza, iar apoi se pun si pastele fierte si scurse de apa.
Totul se amesteca foarte bine. Se serveste cu muraturi.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...