Reteta realizata si prezentata de Ioana din Treviso, Italia.

Voi incerca si eu aceasta reteta. Arata foarte bine si cred ca si gustul este pe masura.
Deci, pulpele de pui se fierb sau, ca sa impuscati 2 iepuri, se face supa de pui.
Intre timp se curata cartofii. Daca sunt mai mici se lasa intregi, daca sunt mai mari se taie in jumatate.
Dupa ce pulpele s-au fiert se scot intr-o tava care merge la cuptor. Printre pulpe se pun cartofii si se condimenteaza tot cu condimente pentru pui. Nu se pune nimic in tava, nici apa, nici ulei. Si sa va spun de ce. Peste cartofi si pulpe se toarna un borcan de maioneza.

Se coace aprox.50 minute. Ca sa vedeti daca este gata, incercati cartofii cu o furculita.

6 comentarii:
Prima data cand aud de folosirea maionezei la cuptor. Asa invata omul!
Voi reveni cu impresii dupa ce voi incerca reteta.
interesanta reteta.cum a fost la gust?
ce fel de maioneza? atatea sunt: simpla, cu verdeturi, cu ou etc.
Dupa spusele bucataresei, este delicioasa aceasta reteta. Se poate face cu orice fel de maioneza, depinde de gustul fiecaruia. Chiar si cu maioneza facuta in casa, cu ceva ierburi aromatice si lamaie. Incercati si reveniti cu impresii.
eu prepar asa aripioarele dar nu le fierb dar le pun crude si cu ciapa si cartofi sunt delicioase cu maioneza
O sa incerc si asa. Mersi de idee.
Trimiteți un comentariu