luni, 4 iulie 2011

OUA UMPLUTE CU ARDEI COPTI

O alta varianta de oua umplute, altfel decat cele traditionale.
Ingrediente: 5 oua, ardei copti, telemea putin sarata, patrunjel, sare, piper, ulei.
Ouale se fiert aprox.7-8 minute. Dupa ce s-au racit se taie in doua pe lungime si se scoate galbenusul.
Ardeii copti se curata de seminte si se taie marunt. Eu am avut ardei in congelator, asa ca am trecut peste capitolul coacere.
Telemeaua se taie cubulete mici, iar patrunjelul se toaca marunt.
Galbenusul se sparge cu furculita. Se amesteca cu ardeiul copt, patrunjelul, telemeaua si o lingura de ulei. Se condimenteaza cu piper si sare(daca mai este nevoie).
Ouale se umplu cu acest amestec. Daca va place maioneza, puteti "imbraca" ouale intr-un strat de maioneza.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...