vineri, 18 februarie 2011

PASTE CU TELEMEA SI CASCAVAL

Pastele se pot face in diferite feluri. Doar idei sa ai. Exista pastele"quatro formaggi"(4 feluri de branza), dar eu m-am limitat doar la doua: telemea de vaca putin sarata si cascaval.
Ingrediente: 500 gr paste in orice forma, telemea de vaca putin sarata 300 gr, cascaval 150 gr, 3 oua, 4 linguri smantana, sare daca este nevoie.
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Apoi se lasa sa se scurga bine de apa in care au fiert.
Telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mare.
Intr-o tava pentru cuptor se pune putin ulei. Pastele se amesteca cu telemeaua si jumatate din cantitatea de cascaval. Se pun in tava.
Separat se bat ouale cu restul de cascaval si smantana. Se toarna peste paste.
Se coace in cuptor aprox.20-25 minute, pana se face o crusta maronie.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...