sâmbătă, 2 octombrie 2010

SOS CU CIUPERCI SI PANCETTA-KAISER(reteta italiana)


Reteta realizata si prezentata de Ioana din Treviso, Italia.

Pastele se pot combina cu o multime de feluri de sosuri.
Astazi am ales un sos cu funghi si pancetta(ciuperci si kaiser).
Ciupercile le-am preparat in prealabil cu putin usturoi si patrunjel tocat marunt.
Ingrediente pt. acest sos: ulei de masline, ceapa, kaiser, ciuperci, panna(smantana dulce), sare si piper.


Ceapa si kaiserul se taie marunt.
Ceapa se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga sare si piper dupa gust,

kaiserul,

ciupercile(nu se pune apa pt. ca ciupercile lasa apa),


si in final doua linguri de panna( se mai fierbe aprox. un minut).
O alternativa ar mai fi sa inlocuiti smantana cu suc de rosii.

Eu am combinat sosul cu pennette, dar se poate folosi orice fel de macaroane.


....dupa doua minute!!!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...