miercuri, 8 februarie 2012

PRODUSE COSMETICE APIDAVA

Cred ca orice femeie cauta produse cosmetice cat mai bune si care nu contin chimicale. Asa am cautat si eu... pana am gasit produsele cosmetice APIDAVA. Toate produsele lor sunt pe baza de ingrediente apicole. Si pentru ca sunt arhicunoscute efectele benefice ale produselor apicole, vreau sa va prezint gama de produse cosmetice de la Apidava.
Ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc, va enumar doar cateva ingrediente: miere, ceara de albine, propolis, laptisor de matca, argila, ulei de masline, ulei de jojoba, extract din samburi de masline. Toate acestea ofera tenului ingrijirea de care are nevoie zi de zi.

Ritualul meu de ingrijire este urmatorul:
-o data pe saptamana curatirea fetei cu gommage-ul cu miere si argila;
-in fiecare seara inainte de aplicarea cremei regenerante de noapte(miere, ceara, laptisor de matca, vitamina A si vitamina E), spal fata cu sapun de lavanda(imi place pentru ca nu usuca pielea si nu exista senzatia ca te "strange" la fata)
-dimineata, crema de hidratare cu miere, propolis si ceara de albine.

Bineinteles, mai exista multe alte produse in aceasta gama de cosmetice: crema antirid de zi, crema contur de ochi, masca Cleopatra(cu miere, argila, ulei din samburi de struguri, lei de masline, Vitamina E), balsam de buza, balsam de calcaie, apa de gura, crema de maini, crema de picioare, crema hidratanta de corp, crema anticelulitica, sapunuri vegetale cu ingrediente apicole.

Va recomand cu cea mai mare placere aceste produse. Folositi-le cu incredere si veti vedea rezultatele.

3 comentarii:

Anonim spunea...

unde se gases aceste cosmetice? in magazinele naturiste?

MONI spunea...

Intra pe www.apidava.ro si la sectiunea blog vei gasi in ce orase se gasesc produsele lor si la ce magazine.

Moldovan Ioan spunea...

Toata gama de cosmetice Apidava se gaseste ieftin pe www.honey-land.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...