Ingrediente: zarzavatul din supa(morcov, pastarnac, telina), carnea de pui din supa, usturoi(3-4 catei), 2 felii de paine, un cartof crud, piper, sare, 4 oua, patrunjel, ceapa verde(mai ales partea verde), ulei, pesmet, 100 gr cascaval Preparare: In aceasta rulada se foloseste zarzavatul si carnea de pui din supa de pui, care se taie marunt(nu am vrut sa le macin pentru ca iesea o pasta).Se adauga usturoiul pisat, 2 felii de paine inmuiate in apa(ca la chiftele), cartoful crud ras(se stoarce bine pentru a nu lasa apa), 2 oua crude,patrunjel tocat marunt, ceapa verde(mai mult partea verde de la ceapa). Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tava unsa(eu am folosit o forma de chec) cu ulei si tapetata cu pesmet se pune compozitia dupa ce a fost foarte bine amestecata. Se bat 2 oua cu 100 gr cascaval si se toarna deasupra. Se coace la cuptor pentru circa 1 ora, pana se face deasupra o crusta maronie. Aceasta rulada este excelenta cu garnitura de legume cu rozmarin si usturoi(se fierb legume, apoi se calesc in putin unt, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi pisat si rozmarin) |
vineri, 24 septembrie 2010
RULADA DE ZARZAVAT SI CARNE DE PUI
Etichete:
PREPARATE CU CARNE DE PUI,
PREPARATE CU LEGUME
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu