duminică, 29 mai 2011

CIORBA CU VERDETURI DE PRIMAVARA - 2

Am mai facut o ciorbita cu verdeturi, dar in alta combinatie decat cea postata deja aici.

Ingrediente: ceapa verde, morcov, cartofi, stevie, macris, salata verde, spanac, leurda, 2 oua, 2 linguri de smantana, 3 linguri de lapte, sare, piper, ulei.
Ceapa verde si morcovul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Cartofii se taie cubulete mici si se pun peste ceapa. Se adauga apa calda, sare si piper si se lasa sa fiarba.
Cand sunt aproape fierti se adauga toate verdeturile spalate bine si rupte in bucatele.
Timpul de fierbere pentru ele este de aprox.10 minute deoarece sunt fragede.
La sfarsit se amesteca smantana cu laptele si cele 2 oua.
Se adauga putin cate putin zeama de la ciorba peste acest amestec apoi se toarna in oala.
Daca nu este destul de acrisor se mai poate adauga zeama de lamaie sau bors.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...