sâmbătă, 12 martie 2011

CIORBA CU CARNE DE PORC

O ciorba bogata in vitamine si delicioasa.
Ingrediente: carne de porc(eu am folosit coaste), legume-morcovi, pastarnac, mazare verde, fasole galbena, rosii, cartofi, leustean, o mana de taitei de supa, sare, piper.
Incepem cu fierberea carnii. Spuma formata se aduna ori de cate ori este nevoie.
Intre timp se pregatesc legumele. Morcovii si pastarnacul se taie cubulete. Mazarea si fasolea le-am avut la congelator. Rosiile se decojeaza si se taie cubulete. La fel si cartofii.
Cand este aproape fiarta carnea, se adauga toate legumele si vreo 2 frunze de leustean. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.
La sfarsit se adauga o mana de taitei de supa. Se mai lasa sa fiarba vreo 3-4 minute.

De data asta am mancat-o fara smantana. Dar, dupa preferinte, se poate acri cu lamaie sau bors, se poate pune smantana sau se poate servi cu ardei iute.
In orice varianta, este delicioasa.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...