Gnocchi sunt galustele de cartofi cu faina.
Combinate cu ciuperci, sunca si praz, sunt foarte bune.
La aceasta reteta am folosit: un pachet de gnocchi(250gr), ciuperci, sunca, 3 fire de praz,
o cutie de smantana panna, putin vin alb, sare, piper, ulei.
Prazul l-am taiat rondele si l-am calit in putin ulei pana s-a inmoiat.
Am adaugat sunca taiata felii mai mici,
apoi ciupercile. Se lasa la calit impreuna cu prazul si sunca pentru aprox.2-3 minute. Nu se adauga apa.
Am adaugat vin alb.
Dupa ce prazul si ciupercile s-au fierte, iar vinul s-a evaporat, am adaugat smantana panna si am condimentat cu sare si piper. Dupa aprox.1 minut, mancarea a fost gata.
Intre timp am fiert gnocchi conform instructiunilor de pe ambalaj.
Si iata ce a iesit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu