sâmbătă, 7 mai 2011

LASAGNA CU SOS RAGU

Va plac pastele? Atunci cred ca v-ar place si lasagna cu sos ragu(sos de rosii cu carne de porc-vezi reteta aici).
Ingrediente: sos ragu, foi pentru lasagna(eu am folosit proaspete), sos bechamel.
Pentru inceput se incalzesc sosul ragu si sosul bechamel.
Intr-o tava care va merge la cuptor se pune un strat subtire de sos ragu.
Tin sa precizez ca am folosit o tava de yena de marimea foii de lasagna. Daca este tava mai mare, suprapuneti foile astfel incat sa nu ramana spatiu intre ele.
Peste ragu se pune o foaie de lasanga, sos ragu si sos bechamel. Urmeaza o alta foaie de lasagna, sos ragu si sos bechamel. Si tot asa pana se termina foile de lasagna. La final trebuie sa fie sos bechamel.
Se mai poate pune deasupra branza parmesan rasa sau cascaval.
Acoperiti cu folie si coaceti in cuptorul bine incins timp de 45 minute si fara folie inca vreo 10 minute, pana prinde o crusta maronie.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...