joi, 16 februarie 2012

CARTOFI CU KAISER LA CUPTOR

Aveam ceva resturi prin frigider, adica un capat de kaiser, vreo 200 gr de cascaval, 3 felii de branza topita. Si niste cartofi. Si iata ce a iesit.

Ingrediente: cartofi, kaiser, cascaval, sare, piper, branza topita. Cantitatile sunt in functie de tava pe care o folositi. Eu am avut o tava mai mica, deci si ingrediente mai putine cantitativ.
Cartofii se fierb in coaja. Kaiserul se taie felii si se prajeste pana se rumeneste bine si se topeste grasimea.
Dupa ce s-au racit cartofii, se curata de coaja si se taie rondele. In tava care va merge la cuptor, se pune un rand de cartofi. Se sareaza si pipereaza. Deasupra cartofilor am rupt 3 felii de branza topita(atatea aveam in frigider), am pus kaiserul cu tot cu unsoarea lasata(aceasta intra in cartofi si da un gust foarte bun) si jumatate din cascavalul dat pe razatoarea mare. Urmeaza inca un rand de cartofi sarati si piperati, iar deasupra restul de cascaval.
Se tine la cuptor pana se rumeneste cascavalul.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...