marți, 22 martie 2011

FRIPTURA DE PORC CU CARTOFI SI KAISER

Imi place sa fac ceva la cuptor, sa nu trebuiasca sa stau langa aragaz.
O bucata de carne de porc si niste cartofi, si pranzul este gata.
Am avut o bucata de pulpa de porc, cativa cartofi, niste felii de kaiser si 2 cepe rosii. Am mai pus oarece condimente, un pahar de vin rosu si... o ora la cuptor.
Deci, carnea se condimenteaza cu ierburi Provence, sare, boia dulce si usturoi granulat. Cartofii se taie in 4 si se condimenteaza si ei. Intr-o tava care va merge la cuptor, se pun cartofii, peste carnea, feliile de kaiser si ceapa taiata in felii mari.
Totul se imbata cu un pahar de vin rosu si putin ulei(pentru ca nu a fost carnea grasa), se pune folie de aluminiu si se tine la cuptor circa o ora. Iar pentru a se rumeni frumos, inca vreo 10-15 minute fara folie.
Carnea a primit aroma de afumat de la kaiser si iuteala de la ceapa.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...