miercuri, 10 august 2011

CARTOFI NOI CU LEGUME, LA CUPTOR

Reteta aceasta am facut-o cand inca se gaseau cartofi noi. Dar, de abia acum i-a venit timpul.
Ingrediente: legume mixte congelate, cascaval, sos bechamel, cartofi noi, sare, piper, ulei.
Cartofii noi se curata si se prajesc in baie de ulei(adica se scufunda cu totul in ulei bine incins).
Intre timp se fierb legumele in apa cu sare, dar nu mai mult de 10 minute. Se lasa sa se scurga bine de apa.
Intr-o tava pentru cuptor se un vreo 2 linguri de ulei. Se aseaza cartofii intr-un singur strat, se sareaza si pipereaza. Urmeaza sos bechamel si apoi cascaval(eu am folosit cascaval felii, dar se poate folosi si razalit).

Urmeaza legumele, piper si sare, cascaval si sos bechamel.
Se tine in cuptor pana se rumeneste frumos.
Serviti ca si garnitura alaturi de o friptura.


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...