sâmbătă, 18 iunie 2011

PULPE DE PUI CU PROSCIUTO

Aceasta reteta am vazut-o pe un site italian. Si mi-am propus sa o incerc. Mi-a iesit putin sarata pentru ca prosciuto era cam sarata. Asa ca, atentie la sare daca incercati reteta.
Ingrediente: 4 pulpe de pui(partea de sus), mustar iute sau dulce, sunca prosciuto(8 felii), o rosie, 6 catei de ursturoi, vin alb, ulei, rozmarin.
Pulpele se curata de piele si se cresteaza in 4 parti. Se unge cu mustar astfel incat sa intre si in taieturi. Puteti pune destul mustar pentru ca nu se va simti gustul. Fiecare pulpa se infasoara in 2 felii de prosciuto. Se pun intr-o tava care va merge la cuptor. Deasupra se pun felii de rosii , cateii de usturoi taiati in doua si rozmarin.
Se toarna un jumatate de pahar de vin alb si vreo 3 linguri de ulei. Se tine la cuptor pentru jumatate de ora (cu capac sau folie de aluminiu) si apoi fara, pana se evapora vinul.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...