marți, 9 noiembrie 2010

CUSCUS CU CIUPERCI

Orez cu ciuperci am tot mancat. Am zis sa mai schimb asa ca am folosit pastele cuscus.

La aceasta reteta am folosit: paste cuscus(aprox.100 gr), doua ciuperci mai mari, ulei, o ceapa, legume, sare, piper, putina vegeta, patrunjel tocat.
Pentru inceput se caleste ceapa taiata cat mai marunt in putin ulei. Apoi se adauga legumele si ciupercile taiate cuburi.
Dupa aprox.8-10 minute se pun pastele cuscus. Se calesc impreuna cu ciupercile vreo 3 minute, iar apoi se adauga apa calda. Se condimenteaza cu sare, piper si putina vegeta.

Cuscusul se va umfla la fiert, asa ca trebuie completat mereu cu apa calda.
La sfarsit se adauga patrunjel tocat marunt.
Aceasta mancare merge foarte bine cu sfecla rosie.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...