vineri, 20 mai 2011

DOVLECEL PANE CU CAS DE OAIE(TIP SANDWICH)

Sotul meu, mofturosul, nu mananca dovlecel pane. Nu stie el ce e bun, nu-i asa?
Asa ca, ca sa il pacalesc, am facut acest "sandwich" din dovlecel si cas de oaie.
Ingrediente: dovlecel, cas de oaie(sau orice alt tip de branza tare-ca sa nu se topeasca), 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit.
Se curata dovlecelul si se taie in jumatate. Fiecare parte se taie pe lungime in felii mai subtiri. Se sareaza si se lasa sa stea circa 20 minute, apoi se scurg de apa lasata.
Se pregatesc "sandwichiurile": intre 2 felii de dovlecel se pune o felie mai groasa de cas.
Cele 2 oua se bat cu putina sare si piper.
Dovleceii se dau prin faina, ou si iar faina si se prajesc la foc mic.
Se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.
Si, va spun pe cuvant, ca sotul a mancat 4 bucati alaturi de o salata verde cu rosii, ceapa verde si marar.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...