Reteta realizata si prezentata de Ioana din Treviso, Italia
Ingrediente: sparanghel crud sau la conserva(daca este crud trebuie curatat si fiert), felii subtiri de sunca afumata, branza topita felii.
Sparanghelul a fost pus la scurs.
Pe o felie de sunca se pun cateva fire de sparanghel si se ruleaza. Deasupra se pune o felie de branza topita. Noi nu am avut inspiratie cand am ales branza topita felii. In mod normal, cand se tine la cuptor, branza trebuie sa se topeasca. Asa ca nu alegeti branza folosita de noi, incercati alta marca.
Este o reteta care este gata in 20 minute.
Puteti incerca cu cascaval sau telemea, totul este ca branza sa se topeasca.
Pofta buna!
Un comentariu:
Salut ,daca esti deacord cu un schimb de link ,te rog adauga pe site-ul tau ,linkul http://www.jocuri-masini.in/category/11/Jocuri-de-gatit cu titlul Jocuri de gatit si linkul http://www.jocuri-barbie.in cu titlul Jocuri barbie ,apoi astept datele site-ului tau ca sa te adaug pe jocuri-joculete.org pr3 si pe viitorulinromania.blogspot.com . Iti multumesc !
Trimiteți un comentariu