Dupa atatea zile cu mancare grea, am trecut la ceva mai "light".
Dar de data asta, bucatar a fost sotul meu.
Ingrediente: macrou intreg care se curata si se taie in jumatate, sare, ou, faina de malai, ulei, mujdei de usturoi
Pestele se curata de intestine si se taie pe jumatate. Se trece printr-un jet de apa, apoi se lasa la scurs pe servetele de bucatarie.
Se sareaza si se mai lasa vreo jumatate de ora sa intre sarea in carne.
Se incinge bine uleiul; pestele se da prin ou batut cu putina sare si apoi prin faina de malai. Se prajeste la foc mic pe amandoua partile.
2 comentarii:
Asa da barbat! Al meu nici ca stie ce-i aia bucatarie! Oricum, i-a iesit bine pestele
Sa stii ca numai la peste il prind prin bucatarie. In rest, are alergie:)). Da, ma mai ajuta la curatat cartofi, ceapa etc, dar numai daca trag de el. Totusi, daca bine stau sa ma gandesc, decat sa ma incurce, mai bine nu...
Trimiteți un comentariu