vineri, 27 aprilie 2012

OMLETA CU LEURDA

Au aparut verdeturile de primavara. Trecem la o cura de detoxifiere, asa ca folosesc cat mai multe verdeturi in mancare.
Astazi, omleta cu leurda si cas de oaie.


Ingrediente: 2 oua, 4-5 frunze de leurda, cateva cubulete de cas de oaie, sare, piper, ulei.
Ouale se bat bine si se amesteca cu leurda taiata marunt si cubuletele de cas. Se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-o tava bine incinsa, se pune o lingurita de ulei(daca tava este de teflon) si se pun ouale. Dupa ce s-au rumenit bine se intorc pe partea cealalta.
Omleta se serveste calda alaturi de o salata sau muraturi.

Alte retete cu verdeturi de primavara: 

4 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Nu poate fi decat buna paica ta.Numai bine!

MONI spunea...

Chiar a fost buna. Leurda i-a dat un gust de usturoi si combinat cu branza, a fost delicios.

Crina spunea...

Am incercat reteta ta. Am mai pus ceapa verde si a fost foarte bun. Multumesc de reteta.

MONI spunea...

Da, poti folosi foarte multe alte legume sau verdeturi in omleta. Chiar si salam, sunca etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...